ESTETIK OCH MEDIA – PROFIL FILM

FÖRVERKLIGA DINA DRÖMMAR SOM FILMSKAPARE

Har du ett brinnande intresse för film? Kanske har du redan provat på att göra lite film, eller bara är riktigt sugen på att komma igång? Här har du chansen att förverkliga dina drömmar som filmskapare.
Vi tar oss igenom hela processen från idé, manus och planering till inspelning och redigering. Vi använder oss av professionell utrustning och de senaste datorprogrammen inom film- och TV-produktion och arbetar på djupet med olika genrer och format, som spelfilm, musikvideo, dokumentärfilm, reklam och reportage.

Undervisningen har en experimentell och undersökande karaktär och ger dig möjlighet att kombinera olika estetiska uttryck. Under utbildningen ser vi mycket film, men framför allt genomför vi olika film- och TV-produktioner! Det finns gott om plats för dig att hitta ditt egna personliga uttryck samtidigt som vi utvecklar praktiska färdigheter inom t.ex. foto, regi, dramaturgi, ljussättning, klipp och projektledning.

Branschen utvecklas snabbt och en framtid inom film och tv är en spännande framtid i ständig förändring. Välkommen att börja (eller fortsätta!) din resa med oss på Malmö latinskola!

Postadress:
Malmö latinskola
205 80 Malmö

Besöksadress:
Drottninggatan 22

Reception
Tel: 040-34 68 75

 

20240225