Bli enskild medlem

Bli medlem nu! Formuläret hittar du längst ned på denna sida

Genom att vara medlem i Sveriges Filmförbund så stöttar du vårt arbete med att verka för att film ska göras av alla, handla om alla och ses av alla. Vi välkomnar så väl filmskapare, filmälskare som alla som vill bidra till våra mål och vår verksamhet.

Medlemsförmåner

Som medlem får du ta del av våra medlemsförmåner. Du får tillgång till nätverk, information och nyheter. Möjlighet att delta vid våra arrangemang såsom workshops och medlemsträffar samt anmäla en film kostnadsfritt till vår festival: Sveriges Kortfilmfestival. Du får även möjlighet att söka våra stipendier, anmäla film till vår Vimeo-kanal ”Sveriges Kortfilmer” och tillgång till olika satsningar som exempelvis coachstöd. Samt mycket mer! En del av dessa saker söker du genom att logga in på din medlemssida. Där finns även resurser tillgängliga, t.ex. en hållbarhetschecklista för filmproduktion och information om hur du kan starta en förening.

Är du medlem genom en filmskola eller genom en filmklubb behöver du inte bli enskild medlem. Alla medlemmar har samma förmåner oavsett anslutningsform.

Nyhetsbrev

Vårt nyhetsbrev får du med e-posten, vi använder inte vanliga brev av miljöskäl. Kontrollera gärna att det inte hamnar i din skräpkorg. I det får du information om vad som händer och vad som hänt i förbundet, samt tips på annat bra i Sverige för filmskapare och filmintresserade. Här finns även möjlighet för dig som medlem att söka teammedlemmar, berätta om en filmvisning du ska ha eller något annat relevant.

Medlemskapet

När du betalat medlemsavgiften kommer du att stå med i vårt register som medlem i tre år, därefter raderas du automatiskt. Om du dock inte betalar din medlemsavgift årligen, kommer du inte få flera nyhetsbrev och inte kunna ta del av medlemsförmånerna. Du kan närsomhelst logga in på din profil och ändra uppgifter eller avsluta ditt medlemskap. Medlemsavgiften i Sfilm är 200 kr per år.

Hoppas du vill vara en del av Sfilm och bidra till vår verksamhet!

Fyll i formuläret och betala direkt