Innehållet väljer vi tillsammans med Andreas

Från våren och vid utvalda tillfällen under året kommer Sfilm att bjuda in sina medlemmar till digitala medlemsträffar. Tanken är totalt fyra träffar á 90-120 minuter per tillfälle. Innehållet önskar vi forma ihop med våra medlemmar, men det kan bestå av andra filmare som kommer och berättar om sitt arbete eller tillfällen för de som önskar att visa eget material som deltagarna kan prata kring. Allt är i sin linda och eftersom träffarna är till för medlemmarna vi tar gärna emot önskemål kring vad dessa träffar skulle kunna innehålla.

Den 3 maj klockan 18.30-20.00 hålls vår första digitala medlemsträff över Zoom. Vi gästas av dokumentärfilmsregissören Ellen Fiske, som tillsammans med filmregissören Simon Elvås också leder vår coachsatsning (mer om den här). Ellen kommer att prata om sitt eget filmskapande, men även berätta mer om coachsatsningen. Den sista halvtimmen av träffen pratar vi ihop oss om vad övriga träffar detta år skulle kunna innehålla. Info om hur man anmäler sig har gått ut till alla medlemmar. Är du inte medlem än, kan du lätt bli det här. Skicka sedan ett mail till info@sfilm.se för att få anmälningsinstruktioner inför medlemsträffen.

Medlemsträffarna leds av vår medlem Andreas Bjunér, som själv gör dokumentärfilm. Andreas:

”Den första filmen jag gjorde fick juryns hedersomnämnande på Sveriges Kortfilmfestival (2013), Sfilms festival där jag tror att många av er har deltagit.
Har ni frågor eller idéer/önskemål är ni välkomna att kontakta mig inför medlemsträffen.
På www.mammutkultur.se kan ni läsa mer om mig.”

Varmt välkomna till medlemsträff!

20230428