Digital medlemsträff oktober

Torsdag 26 oktober klockan 18.00 är det dags för vår fjärde digitala medlemsträff i år. Vi gästas av producenten och regissören Erika Wasserman och samtalet leds som vanligt av Andreas Bjunér. Denna gång sätter vi fokus på det vanskliga i att göra film som är rolig. Hur ska man tänka för att få publiken att dra på smilbanden?

Erika bor och arbetar i Stockholm. Hon regidebuterade 2022 med långfilmen Året jag slutade prestera och började onanera, men har sedan tidigare en diger meritlista. Bland annat har hon producerat långfilmerna Man tänker sitt (2009), Avalon (2012, tillsammans med Jesper Kurlandsky) samt medproducerat Bluebird, i regi av amerikanen Lance Edmands, som hade premiär på Tribeca Film Festival 2013. Erika valdes av Svenska Filminstitutet att representera Sverige i European Film Promotions (EFP). Producers on the Move på filmfestivalen i Cannes 2013. Hon var långfilmskonsulent vid Svenska Filminstitutet 2016. Hon har en fil kand i medie- och kommunikationsvetenskap och en pol mag i statsvetenskap, samt utbildningar i filmproduktion.

Anmälan till träffen görs nu på ett nytt sätt, genom ett formulär som gått ut till alla medlemmar i det senaste nyhetsbrevet.
Om du inte har fått det är du välkommen att maila medlemstraff@sfilm.se för mer info.
Samma gäller om du blir medlem nu.

20231023