Nomineringen till Sfilms styrelse och grupper 2024 har nu öppnat.

Sveriges Filmförbund söker engagerade ledamöter till styrelsen
Vi vill att film ska göras av alla
Vi vill att film ska handla om alla
Vi vill att film ska ses av alla

Inför årsmötet den 3 december 2023 välkomnar Sveriges Filmförbund nomineringar till 2024-års styrelse! Här kan du nominera.

Vi eftersträvar mångfald, jämställdhet och en breddad representation och värdesätter därför ledamöter med olika erfarenheter och bakgrunder. Som ledamot i Sfilm finns möjlighet att vara med och driva Sveriges Kortfilmsfestival eller Kortfilmsdagen. Genom olika arrangemang så distribueras och visas medlemmarnas filmer. Vi anordnar även medlemsträffar, inspirationsdagar, workshops, kurser mm.

För en mer kreativ, dynamisk och välfungerande styrelse, jobbar du med det som är mest relevant för dig och dina färdigheter. Vi söker dig som är inte är rädd för nya utmaningar, har god organisations- och samarbetsförmåga och såklart älskar film! Meriterande är erfarenhet av ideellt engagemang.

Känner du någon som du tror skulle passa bra? Eller är du själv rätt person för uppgiften? Läs mer om de olika posterna och arbetsgrupperna här, där du även kan nominera. Nomineringen är öppen till den 24 november.

Vi söker nya styrelsemedlemmar även via Volontärbyrån.

Välkommen med frågor till Valberedningen.

20231024