Filmmiddag i Malmö

Sveriges Filmförbund (Sfilm) bjuder i samarbete med Mokka Pot Café in till FILMMIDDAG med Ebba Stoppelenburg, Olle Bugge & Mikaela Karlsson på Mokka Pot Café i Malmö!

Kom och ät din tisdagsmiddag till kortfilmer, filmklipp och filmsamtal! Sfilm väljer att lyfta tre av våra tidigare stipendiater och följa några filmer/projekt de gjort fram till att de tilldelades vårt stipendium. Kom och se, lyssna till, ställ frågor och prata med Ebba, Olle och Mikaela. I en intim setting med endast 12 publikplatser äter, samtalar och ser vi film tillsammans.

När? 14 juni kl 19.00, Mokka Pot Café, Sankt Knuts väg 8, Malmö. Eftersom det är begränsat antal platser behövs en förköpt biljett. Maila till anmalan@sfilm.se för att få en bekräftelse och betalningsinstruktioner (via Swish). Biljetterna inkluderar vegansk middag och kostar 30 kr för medlemmar och 90 kr för dig som inte är medlem. Om du har några allergier eller behov av tillgänglighetsanpassning i lokalen, skriver du det i mailet. Först till kvarn!

OBS! Anmälan är bindande eftersom det är så få platser, men hör av dig om du får förhinder så tar vi från gästlistan och ersätter utlägget om det finns möjlighet till det.

Vill du bli medlem och stötta Sfilms arbete samt få olika medlemsförmåner kan du bli det för 150 kr på:
sfilm.se/bli-medlem

Varmt välkomna!